DestinationXploration

@SabienSchrijft 

Je zit achter je bureau op een industrieterrein in een troosteloos kantoor ergens in Almere. Het is maandagmiddag 14 uur en het miezert buiten zacht. Je zit je net te bedenken of je nog een keer naar de koffie automaat zal lopen of dat je je beeldscherm snoeihard in het gezicht van die kutcollega wil werpen, als je een melding binnenkrijgt op je telefoon. DestinationXploration heeft een nieuwe blog geplaatst.

Ow Suus. Ik herinner het me als de dag van gisteren. Jij wilde in het tweede jaar van onze studie stoppen. En natuurlijk gaf ik je als goede vriendin het advies om te gaan werken in een Apres Ski bar. Had ik zelf ook gedaan met 19 lentes jong en het was mijn beste beslissing ooit. Na je sneeuwavontuur ben je tijdens je studie nog even naar Mauritius gegaan, Australië, geheel zuidoost Azië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Tonga, vergeet ik een plekje? Om na je afstuderen vrolijk verder te gaan met Zuid-Amerika. En even vloeiend Spaans te gaan leren.

Terwijl de rest van de vriendengroep ging werken, settelen en huizen kopen (na ja, sommige dan), besloot jij om nooit, maar dan ook nooit een kantoorbaan aan te gaan nemen. Jaja, dachten wij, ook Suus moet een keer de kost gaan verdienen. En dat ben je ook gaan doen. Maar wel vanuit Tarifa, want je moest ook nog even kite surf pro worden natuurlijk. Naast het poffertjes verkopen, wetenschappelijke artikelen schrijven en een reisplatform opzetten. Volgens mij zit je nu een miliseconde in Nederland voor je naar Indonesië gaat.

En wij volgen jou vanachter ons bureau via je blog DestinationXploration. Wij zijn jaloers als jij weer eens op een strand zit met je voeten in het zand. Een MTB tocht door de bergen maakt of twee schildpadden ziet paren. Maar we weten ook dat wij die onzekerheid, de heimwee en goocheltrucs met budgetten niet (meer) aankunnen. Desalniettemin komen we je graag bezoeken als je weer ergens je kamp hebt opgeslagen. Jij hebt me leren GENIETEN van het leven en de prachtige plekken die deze wereld te bieden heeft. Jij bent onze DestinationVacation.

Ok, genoeg met de veren in Suus d’er reet, ga die blog nou maar gewoon volgen.

1524791_631519980243400_99025718_n

 

Bron foto: DestinationXploration.com

 

Deze blog is geplaatst in Uncategorized, met de tags , , , , door SabienSchrijft. Bookmark de permalink.
SabienSchrijft

Over SabienSchrijft

Sabien Schrijft, 32 jaar. Ik werk hard als freelance online communicatiespecialist en probeer dat te combineren met het moederschap. Getrouwd met Object d’Amour en samen dromen we van wonen in het buitenland, backpacken met de baby of verhuizen naar een Vinex wijk. Heb altijd carrière keuzestress en loop zoals een brave blogger dat doet ook hard. Ik heb social media grotendeels afgezworen, je kunt me alleen nog vinden op Instagram als @SabienSchrijft.

4 gedachten over “DestinationXploration

  1. Sabina!!! Wat ontzettend lief dat je over me schrijft! Leuk om te lezen en wederom fantastisch mooi verwoord! Hoe is het allemaal begonnen? Met Sabina die mij mee op wintersportvakantie sleurde! Ik was verkocht en ben je eeuwig dankbaar voor deze duw in mijn rug! Deze milliseconde in Nederland heb ik weer enorm genoten van mijn vrienden en familie. Nu is het weer welletjes geweest! Mijn nieuwsgierigheid naar de wereld speelt weer op. Altijd welkom in mijn kamp! xxx DestinationVacation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *